• crol sajt1.png
  • crol sajt2.png
  • crol sajt3.png
  • crol sajt4.png
  • crol sajt5.png
 
ПРОИЗВОДИ

Књиге, монографије, часописе, брошуре, каталоге, постере, плакате, фасцикле, меморандуме, налепнице, календаре, блокове, свеске, папирне кесе, амбалажу (кутије за производе), дипломе, честитке, позивнице, карте (вредносни папири), визиткарте, летке, футроле за дипломе, стоне мапе, албуме за слике, сталке за летке, кутијице за  визиткарте...

 

УСЛУГЕ


Дизајн и припремa за штампу, израдa CTP (computer to plate) штампарских форми, офсет штампa, типо штампa, дигиталнa штампa, коричењe (тврди и меки повез), пластификацијa (сјајна и мат), савијањe, биговањe, штанцовањe, шивењe, сечењe, вакумирањe, аутоматско повезивањe часописа и брошура, аутоматскa израдa корица за тврди повез, аутоматско лепљењe амбалаже и услуге дистрибуције.

 

ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН


Креативност наших дизајнера се огледа у изради модерних и квалитетних графичких решења за Ваш производ. Графички дизајн у најширем смислу се односи на графичко, функционално и продајно решење вашег штампаног материјала. На располагању вам стоји тим школованих и искусних дизајнера. Изнесите ваше идеје и предлоге и заједно са нама реализујте идејни пројекат.
 
 
ПРИПРЕМА ЗА ШТАМПУ

Графичка компјутерска припрема за штампу. Ово одељење је технички и технолошки опремљено по најновијим светским стандардима, тако да омогућава рад на дизајну и припреми за штампу са минималним могућностима грешака.

 
КОМПЈУТЕРСКА ИЗРАДА ШТАМПАРСКИХ ФОРМИ

Израда штампарских плоча се израђује у складу са најсавременијим стандардима графичке индустрије компујтерском технологијом CTP (computer to plate), на уређају Fuji Luksel V-6. Ова машина служи за осветљавање и развијање офсет плоча виолет технологијом.
 

 

ОФСЕТ ШТАМПА


Офсет је данас најраспрострањенији поступак штампања. Велика примена офсет штампе је у рекламним материјалима који захтевају врхунски квалитет, висок тираж, а и повољну цену. Код нас можете добити висококвалитетну штампу средњих и великих тиража на професионалним офсет штампарским машинама. Офсет штампа омогућава примену вишебојне штампе на разним папирним материјалима.
 
 
ТИПО ШТАМПА

Типо штампа је врста високе штампе (штампајући елементи су испупчени). Машина садржи нумераторе на које се наноси боја, а они даље преносе боју на подлогу за штампу. Ова машина се користи за нумерацију аутобуских карата, маркица, улазница.

ДИГИТАЛНА  КОЛОР ШТАМПА

Дигитална штампа је осмишљена да у потпуности олакша процес штампе. Припремљен материјал са компјутера одлази право у машину за дигиталну штампу која за свега пар минута избацује више десетина отисака. Посебно је погодна за: визиткарте, летке, јеловнике, ценовнике, меморандуме, позивнице, каталоге, проспекте, брошуре, календаре, плакате, самолепљиве етикете, налепнице...

 
ДИГИТАЛНА ЦРНО – БЕЛА ШТАМПА

Дигитална машина за црно - белу штампу је веома погодна за штампу књига малих тиража. Ова машина има и могућност кламовања.
 
 
ХОЛОГРАМ И ЗЛАТОТИСАК

Визуелна заштита докумената и графичких производа утискивањем холограмског или златног жига. Штампа- мо са златним, сребрним и фолијама у боји, на разним материјалима (папир, картон, скај, кожа, пластика итд). Производи који се најчешће штампају овом техником су: визиткарте, меморандуми, позивнице, честитке, дипломе и други. Вршимо израду испупченог и удубљеног сувог жига на разним материјалима, као и штампу комерцијалним холограмским фолијама, сре- брне и златне боје са разним структурама.

 

ГРАФИЧКА ДОРАДА

Књиговезачка дорада (или графичка дорада), односно књиговезачке услуге су све оне операције и технике које су неопходне за формирање готовог графичког производа – после припреме и штампе. „Космос“ д.о.о. је машински и кадровски опремљен да одговори свим таквим захтевима. Биговање, сечење и обрезивање, спирални повез, кламовање, бушење, блиндрук и штанцовање, рицовање, перфорација, нумерација, израда кеса са повлачењем ручки од памучног или синтетичког канапа, броширани и тврди повез, каширање, савијање, цантраговање.

 
ДИСТРИБУЦИЈА

Све производе израђене у нашој кући испоручујемо на адресе широм земље.

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

.